TIJGERNOTENKOPEN.NL MICRO TIJGERNOTEN 5 KG DROOG

 • Helaas niet op voorraad.
 • Neem gerust contact met ons op voor een exacte levertijd.
€17,95
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
Altijd veilig winkelen
7 Dagen per week bereikbaar voor al uw vragen
Fysieke winkel in IJmuiden
7 Dagen per week geopend
Gratis verzending vanaf €50
Voor 16.00 besteld, morgen in huis!*
Product informatie

  Micro tijgernoten, ook wel kleine tijgernoten genoemd. Doordat deze tijgernoten een zeer klein formaat hebben, zijn ze naast voor het vissen aan de hair ook echt perfect om mee te strooien. Hierdoor hou je de karper lekker lang bezig en kun je ze dus lang op jouw voerstek bezig houden. Deze kleine nootjes slijmen ook echt super, wij zorgen constant voor verse micro tijgernoten. Kleine micro tijgernoten vallen overal perfect mee te combineren, ook met andere partikels doen ze het erg goed!

  Deze nootjes zijn van hoge kwaliteit en speciaal door ons geselecteerd! Door zijn kleine maat zijn deze nootjes ook erg geliefd voor het vissen met de method feeder. Bij de selectie van deze tijgernoten is er aandacht besteed aan: geur, slijm en de kwaliteit van de noot. Hierbij zijn zoveel mogelijk drijvers uitgesloten en is de noot beoordeeld op zijn structuur. Ook zijn de noten geheel schoon. Kortom: Super kwaliteit voor een scherpe prijs!

  De bereidingswijze van dit product is als volgt:

  Stap 1: Laat de tijgernoten 24-48 uur weken. Tijgernoten laten weken is verplicht, daar het anders ernstige gevolgen kan hebben voor de karper.

  Stap 2: Na 24-48 uur weken koken wij de tijgernoten 45 minuten - 1uur.

  Stap 3: Laat de tijgernoten in het kookwater staan, in een afgesloten emmer.

  Stap 4: In principe zijn ze nu klaar voor gebruik. Zelf laten we ze het liefst nog 3-4 dagen staan, waardoor ze gaan gisten/slijmen.

  Gistingsproces. Tijgernoten zijn op hun best wanneer ze lekker slijmen want dit versterkt de geur van de noot! Om dit proces te versnellen kunt u bruinbier of (basterd)suiker toevoegen. Dit kunt u zowel voor,na of tijdens het koken doen. Zorg er in ieder geval dat het suiker oplost in het hete water en roer het even goed door!

   

  • Soort: 6mm-7mm
  • Kleur: Bruin
  • Status: Gedroogd
  • Gewicht: 5 kilo
  Reviews
  Geen reviews gevonden
  Je beoordeling toevoegen

  Help andere klanten het beste product te kiezen; schrijf een review.