Verzenden & retourneren

Levertijd

Wij zorgen ervoor dat de meeste bestellingen, welke u op werkdagen voor 16.00 uur bij ons plaatst, diezelfde dag nog worden verstuurd. Bestellingen die in het weekend en op nationale feestdagen worden geplaatst, zullen de eerstvolgende werkdag worden verstuurd. U kunt uw bestelling wijzigen voordat deze wordt verstuurd door contact op te nemen met onze klantenservice.

Verzendkosten

Land Gratis vanaf Pakketten < 30KG tot max 50 x 70 x 100 CMPakketten < 30KG tot max 58 x 78 x 175 CM
NL € 59,95 € 7,25 + € 5,95
BE € 89,95 € 10,95 + € 5,95
DE € 89,95 € 10,95 + € 5,95
LULuxemburg vlag € 150,- € 15,95 N.V.T.
FRFrankrijk vlag € 150,- € 15,95 N.V.T.
ESSpanje vlag € 150,- € 15,95 N.V.T.
ITItalie vlag € 150,- € 15,95 N.V.T.
ATOostenrijk vlag € 150,- € 15,95 N.V.T.
GB  € 150,- € 15,95 N.V.T.

 

Levering

Wij leveren in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk en Groot Brittannië en maken gebruik van oa PostNL. U ontvangt nadat wij uw bestelling hebben aangemeld bij het koeriersbedrijf een ontvangstbevestiging met daarin een Track & Trace code. Met deze Track & Trace code kunt u via de website van het desbetreffende koeriersbedrijf eenvoudig uw bestelling volgen. Bij de aflevering zijn de voorwaarden van de bezorgservice van het desbetreffende koeriersbedrijf van toepassing.

Herroepingsrecht; u trekt de gehele bestelling in

Bij ons hebt u altijd het recht om de bestelling, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling te herroepen. De herroepingsperiode begint vanaf de dag dat het laatste artikel van uw bestelling is bezorgd. De meest eenvoudige manier om van het herroepingsrecht gebruik te maken, is door het bijgeleverde retourformulier in te vullen en dit tezamen met de artikelen te retourneren. U kunt ons ook, binnen de gestelde herroepingstermijn, schriftelijk laten weten dat u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht door middel van een brief aan Hengelsport IJmuiden, Kromhoutstraat 56, 1976 BM IJmuiden of per e-mail naar [email protected]

Gevolgen van de herroeping

De kosten voor het terugzenden van de bestelling bij herroeping komen voor uw rekening. Zodra wij de bestelling in goede orde hebben ontvangen zullen wij uw betaling die wij van u hebben ontvangen aan u terugbetalen. Voor de terugbetaling maken wij gebruik van dezelfde betalingswijze als waarmee u uw bestelling heeft betaald. Hier zijn voor u geen extra kosten aan verbonden. We kunnen een terugbetaling achterhouden totdat we de artikelen retour hebben ontvangen of totdat u het bewijs heeft geleverd dat de artikelen zijn geretourneerd.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U kunt het betreffende artikel direct in onze winkel omruilen, of het terugsturen via de post. Voor het omruilen in onze winkel kunt u tijdens de reguliere openingstijden altijd bij ons terecht. De openingstijden kunt u hier vinden.

Retourformulier

Voor het retourneren via de post hebben wij een retourformulier bijgevoegd. Wij verzoeken u vriendelijk dit formulier in te vullen en deze samen met het artikel welke u retour wenst te sturen in de originele verpakking te versturen naar:

Hengelsport IJmuiden

t.a.v. Afdeling Retouren

Kromhoutstraat 56

1976 BM IJmuiden

Nederland

 

Wij verzoeken u vriendelijk om de originele factuur bij het pakket te voegen. De eventuele kosten voor het terugsturen van het product zijn voor uw rekening, evenals het risico tijdens het retourtransport. Wij accepteren retouren alleen indien:

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

U ontvangt van ons een bevestiging dat wij het product van u retour hebben ontvangen. De terugbetaling van het aankoopbedrag zal geschieden binnen 14 dagen vanaf het moment dat u heeft aangegeven het product te willen retourneren en nadat wij het artikel in goede orde hebben ontvangen. Voor de terugbetaling maken wij gebruik van dezelfde betalingswijze als waarmee u uw bestelling heeft betaald. Hier zijn voor u geen extra kosten aan verbonden. We kunnen een terugbetaling achterhouden totdat we het artikel retour hebben ontvangen of totdat u het bewijs heeft geleverd dat de artikelen zijn geretourneerd.

 

Indien u het geld op een andere manier wenst te ontvangen, kunt u dit per mail aan ons kenbaar maken.

Garantie

Op alle bij ons aangeschafte artikelen zijn de algemene garantievoorwaarden van het betreffende merk van toepassing. Indien u een vraag of klacht heeft over uw bestelling of product, kunt u altijd contact met ons op te nemen via [email protected] of telefoonnummer +31 (0)255 820 400